Samenwerking Aon en VNG

VNG Verzekeringen

VNG Verzekeringen BV is opgericht op 1 januari 2001 en opereert als zelfstandig bedrijf van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG ). VNG Verzekeringen heeft als doelstelling het aanbieden en actualiseren van verzekeringsprodukten ten behoeve van gemeenten en andere decentrale overheden, welke zijn ondergebracht bij solide verzekeraars. Daartoe wordt zo veel mogelijk samengewerkt met professionele marktpartijen, die daarbij een toegevoegde waarde kunnen leveren. Naast verzekeringen bieden wij een breed pakket van diensten aan. Als we door samenwerking betere producten en diensten kunnen bieden, doen we dat zeker. Met de VNG autoverzekering heeft VNG Verzekeringen voor medewerkers van alle decentrale overheden van Nederland, een zeer groot inkoopvoordeel gerealiseerd.

Daarnaast treedt VNG verzekeringen als vraagbaak op voor met name gemeenten die hun weg zoeken in, dan wel problemen ondervinden met de verzekeringsmarkt.

Aon Nederland

Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc, Londen, Engeland. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 61.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).


Jacobs & Brom B.V. is het volmachtbedrijf van Aon Nederland. Lees meer over de samenwerking.